วันพุธที่ 22 มีนาคม พ.ศ. 2566

Pripremite se unaprijed uz K-ETA i uživajte u udobnom putovanju!

Pripremite se unaprijed uz K-ETA i uživajte u udobnom putovanju!

k-eta isteka

Kakav je sistem K-ETA? Stranci koji su ranije posjećivali Koreju morali su proći kroz proces izdavanja vize. Međutim, možete posjetiti Koreju bez dobijanja vize putem K-ETA. Uz K-ETA, može se izdati u roku od 24 sata ako se prijavite putem interneta, a možete ući u zemlju brzo i povoljno bez prolaska kroz proces skrininga.

nema k-eta pošte

K-ETA je sistem koji omogućava strancima koji posjećuju Koreju da se lako prijave za ulazak bez vize. Skraćenica za KOREA ELECTRONIC TRAVEL AUTHORIZATION, moguće je podnijeti zahtjev za vizu na Internetu i izdati je u roku od 24 sata nakon pregleda.

k-eta isteka

K-ETA je sistem koji proces useljavanja u Koreju čini lakšim i efikasnijim. Na taj način stranci koji posjećuju Koreju mogu uživati ​​u povoljnijem i sigurnijem putovanju.

pasoš za hitne slučajeve

Postoje mnoge prednosti K-ETA. Prije svega, budući da možete unaprijed podnijeti zahtjev za vizu putem interneta, smanjuje se nepotrebno vrijeme čekanja u procesu useljavanja u Koreju. Pored toga, može se očekivati ​​da će K-ETA smanjiti troškove jer nema naknada ili troškova povezanih sa izdavanjem vize. Osim toga, K-ETA će pružati više prijateljskih usluga strancima koji posjećuju Koreju, a korejska vlada će moći aktivnije privući strane turiste.

k-eta isteka

Osim toga, korejska vlada namjerava aktivnije privući strane turiste kroz K-ETA sistem. Stranci mogu lakše i povoljnije posjetiti Koreju putem K-ETA, što će uvelike doprinijeti razvoju korejske turističke industrije.

cijena pasoša

K-ETA proces prijave je jednostavan. Nakon pristupa K-ETA aplikacijskoj stranici na Internetu, popunjavanja ličnih podataka i planova putovanja, itd., odlučuje se o izdavanju nakon pregleda. Ako odštampate izdati K-ETA prije polaska i donesete ga sa sobom, on će biti obrađen brzo i povoljno tokom procesa imigracije.

APPLY FOR K-ETA

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น

Share this